تعمیر سرو درایو

سرو درایو چیست وچگونه سرو درایو را تعمیر کنیم؟

سرو درایو به عنوان بخش جدایی ناپذیردر صنعت اتوماسیون، خصوصا مواقعی که حرکت دقیق نیاز باشد، نقش مهمی در صنایع مختلف ایفا می کند. در این مقاله قصد داریم توضیحاتی بابت معرفی سرو درایو و تعمیر سرو درایو ارائه کنیم.

سرو درایو چیست؟

سرو درایو تجهیزی از خانواده تجهیزات الکترونیک صنعتی است که کار کنترل سرو موتور را بر عهده دارد. سرو درایو یک وسیله متشکل از چندین بخش است که با کمک آن ها میتواند فیدبک دریافتی از سروموتور را دریافت و با تنظیماتی که از قبل انجام شده نحوه حرکت سرو موتور را کنترل نماید. به طور خلاصه وظیفه سرو درایو ها کنترل قدرت، سرعت، گشتاور موقعیت سروموتور و یا ترکیبی از آن ها است. سروموتور ها بر اساس القای مغناطیسی کار میکنند که جریان عبوری از سیم پیچ ها، مقدار گشتاور و ولتاژ، سرعت سروموتور را تعیین میکند؛ بنابرین سرو درایو دائما درحال چک کردن و کنترل این پارامترهای حرکتی سرو موتور، طبق برنامه ریزی قبلی است.

وظیفه سرو درایو این است که سیگنال های فرمان که ممکن است موقعیت، سرعت و گشتاور و … باشد را دریافت کند و ولتاژ و جریان صحیح را در سرو موتور را تزریق کند و تا کنترل دقیق داشته باشد چه کاری را در چه زمانی و چگونه در حرکت سرو موتور انجام شود. سرو درایو خواندن و پاسخ مداوم به فیدبکی که دریافت می کند را طی یک یا چند سیستم حلقه بسته PID به انجام می رساند.

انواع محافظت های کنترلی برای جلوگیری از خطاهای مختلف در سرو درایو و سر وموتور وجود دارد که به برخی از آنها در بخش تعمیر سرو درایو اشاره خواهد شد.
تعمیر سرو درایو

انواع سرو درایو

سرو درایو DC : نسل قدیمی تر سرو درایوها، سرو درایوهای DC هستند که برای کنترل سرو موتورهای DC به کار می رود.
سرو درایو AC : برای کنترل سروموتورهای AC مورد استفاده قرار می گیرند و امروزه کاربرد گسترده ای در کنترل حرکت دقیق دارند. در ادامه مقاله به توضیح این نوع از سرو درایو می پردازیم.

اجزای سرو درایو

سرو درایوها از ترکیب دو بخش سخت افزاری که شامل مدارات و قطعات الکترونیکی با وظیفه ی تقویت و کنترل ولتاژ و جریان، و بخش نرم افزاری که شامل برنامه ها و الگوریتم های داده شده با وظیفه کنترل عملکرد و حرکت سرو موتور است، تشکیل شده اند.

اما تقسیم بندی جزئی تری در ادامه بیان شده است
بخش کنترل control section:وظیفه تنظیم و کنترل پارامترهای حرکت سروموتور مانند سرعت ، گشتاور، مسیر و قدرت را با توجه به الگوریتم های کنترلی به عهده دارد؛ که به صورت الکترونیکی توسط میکروکنترلرها و FPGA پردازش می شوند.

قسمت فیدبک feedback section : این بخش وظیفه گرفتن فیدبک اطلاعات حرکتی سروموتور، برای کنترل دقیق تر، توسط سنسورها و ارسال به قسمت کنترل را به عهده دارد. همانطور که در قسمت سروموتور توضیح دادیم این سنسورها انواع مختلفی دارند که پر استفاده ترین های آن ها انکدرها مطلق، ریزالورها می باشند.

مبدل سیگنال (signal converter): وظیفه ی ارتباط و انتقال صحیح سیگنال ها از قسمت کنترل به بخش تغذیه به طوری که برای بخش قدرت قابل فهم باشد را به عهده دارد.

محافظت و امنیت (protection and safety): از سرو درایو و سروموتور در برابر جریان بیش از حد، دما بالا، ولتاژ نامناسب و شرایط نامطلوب که شامل اقدامات و دستگاه های حفاظتی است؛ محافظت می کند. محافظت های معروف شامل short circuit servo drive, under voltage, over voltage, over temperature, over load, over speed, …

درایو موتور (motor drive): از بخش های کلیدی است که سیگنال های کنترلی را به موتور سرو انتقال می دهد و شامل قسمت های الکترونیکی و قدرتی است که سرعت و گشتاور مورد نیاز را به سروموتور انتقال می دهد.
کارت سرو درایو

کارت های ارتباطی سرو درایو

برای ارتباط با انکودر، سیستم های کنترلی و شبکه ها از انواع مختلف کارت های ارتباطی استفاده می شود.

کارت انکودر: با توجه به نوع انکودری که در انتهای موتور قرار دارد کارت انکودر مناسب روی سرو درایو نصب می شود. انکودرهای UVW و پالسی مطلق و رزلور RESOLVER از برندهای SICK , Heidenhain, Tamagawa, .. مورد استفاده هستند.

کارت های ورودی خروجی : به دو دسته دیجیتال و آنالوگ تقسیم بندی می شوند .

کارت I/O دیجیتال : با اتصال ورودی ها و خروجی های دیجیتال سیستم کنترلی به سرو درایو سیگنال های کنترلی و اطلاعات دیجیتال را دریافت و منتقل می کنند.

کارت I/O آنالوگ: با اتصال ورودی ها و خروجی های آنالوگ سیستم کنترلی به سرو درایو سیگنال های کنترلی و اطلاعات آنالوگ مانند ولتاژ و جریان را دریافت و منتقل می کنند.

کارت های شبکه : با اتصال سرو درایو به شبکه های مختلف، امکان کنترل و مدیریت سرو درایو از طریق شبکه و از راه دور میدهد.
این کارت ها بسته به نوع انتخاب و نیاز می توانند انواع مختلفی از پروتکل های ارتباطی باشند مانند: CAN، Ethernet، DeviceNet, profinet, Modbus ، profibus و EtherCAT را ارائه دهند.

کارت های Ethernet: برای اتصال سرو درایو به شبکه های Ethernet و امکان ارتباط به سایر دستگاه های تحت این شبکه مانند PLC و HMI و سیستم های SCADA و کنترل از راه دور از طریق پورت Ethernet مورد استفاده قرار می گیرد.از جمله این پورتکل ها می توان به EtherCAT،UDP ، TCP/IP ،Modbus TCP، EtherNet/IP اشاره کرد.

کارت های سریال: سرو درایو از طریق ارتباط سریال برای ارتباط نقطه به نقطه به سیستم کنترلی،کامپیوترها یا سایر دستگاه های سریال متصل می شود.این پورت های سریال معمولا از طریق پروتکل های RS-232 و RS-485 می باشد.

کارت های ارتباطی (Controller Area Network) CAN: این نوع کارت ها بااستفاده از پروتکل های فیزیکی برای ارتباط سروموتور با سیستم کنترلی مورد استفاده هستند که معمولا در سیستم های خودرویی و صنعتی به کار می روند.

کارت های ارتباطی USB: برای اتصال سرو درایو به سیستم های کامپیوتری به طور مستقیم و با کنترل از طریق نرم افزارهای مخصوص استفاده می شود.
کارت های بی سیم : برای اتصال به شبکه های بی سیم مانند wi-fi یا Bluetooth مورد استفاده قرار می گیرد.

کارت های فیلدباس fieldbus: از این نوع کارت ها برای اتصال سرودرایو به شبکه های میدانی و فراهم کردن سخت افزار و نرم افزار لازم برای برقرار کردن ارتباط بین سرو درایو و سایر دستگاه های موجود در این شبکه، مئرد استفاده قرا ر می گیرد.از پروتکل هایی که این نوع ارتباط برقرا ر می کنند می توان به profibus، CANopen، EtherCAT، Modbus و DeviceNet را نام برد.

کارت های ارتباطی فیبر نوری: به جهت اتصال به سیستم های کنترلی فیبر نوری برای انتقال داده با سرعت بالا و مقاومت در برابر نویز و تداخلات الکترومغناطیسی از این کارت ها برای ارتباط سرو درایو با قسمت کنترلی استفاده می شود.

برای انتخاب کارت ارتباطی باید نکات زیر را به خاطر داشته باشیم :
سروموتور باید بتواند از پروتکل انتخابی پشتیبانی کند و سپس با توجه به نوع نیازی که سروموتور براورده می کند و مورد انتظار ما است کارت ارتباطی را انتخاب کنیم.

همچنین باید سیستم کنترلی توانایی برقراری نوع ارتباط مد نظر و مورد نیاز ما را داشته باشد لازم به ذکر است؛ برخی از سیستم ها با یک سری از نوع ارتباطات سازگاری بیشتری دارند پس باید کارت ارتباطی را انتخاب کنیم که هم نیاز مارا برطرف کند و هم سازگاری بالاتری با سیستم کنترلی داشته باشد تا راندمان کار بالاتر رود.
در حین انتخاب نوع کارت باید به نوع و تعداد درگاه های ارتباطی، قابلیت های امنیتی، شرکت تولید کننده نیز توجه کنیم.

از آن جایی که رادسرو دارای تجربه فراوان و شناخت لازم و کافی در زمینه ی تعمیر درایو ، تعمیر سرو درایو و تعمیر سرو موتور می باشد و به تمام روش های ارتباطی آن ها واقف است؛ در زمینه تعمیرات کارت های ارتباطی و انتخاب بهترین نوع کارت های ارتباطی برای سیستم کارخانه شما بهترین گزینه است.

روش های کنترل سرو درایو

سرو درایوها می توانند به صورت سنتی و یا پیشرفته کنترل را انجام دهند.
کنترل موقعیت: به کمک سیستم فیدبک و سنسورها مانند انواع انکدرها و ریزالورها،سرعت چرخش از طریق فرکانس پالس ورودی اکسترنال و زاویه چرخش با تعداد پالس ها ، موقعیت محور سروموتور با دقت و پایداری بالا توسط سرودرایو کنترل می شود تا سروموتور به موقعیت مطلوب برسد.
کنترل گشتاور: تنظیم گشتاور موتور در حرکت.
کنترل سرعت: سرعت چرخش از طریق ورودی کمیت آنالوگ یا فرکانس پالس کنترل می شود به سه روش زیر این کار صورت می پذیرد:
– کنترل سرعت با فیدبک مستقیم: با استفاده از سنسورهای سرعت از طریق فیدبک مستقیم، اطلاعات لازم دریافت می شود و پس از آن با الگوریتم های کنترل،سرعت به صورت پایدار و دقیق، با سرعت پاسخگویی بالا دست می یابیم.
  • کنترل سرعت با فیدبک غیر مستقیم: الگوریتم های کنترل از طریق اطلاعات غیر مستقیمی که از فیدبک جریان، گشتاور یا موقعیت به دست می آورند سرعت را به طور پایدار و دقیق کنترل می کنند که گاها می توان گفت این روش از بهترین روش ها کنترل سرعت است.
  • کنترل سرعت بدون فیدبک: الگوریتم های کنترل در این روش براساس مدل سروموتور و دیتاهایی مانند ولتاژو جریان، سرعت سروموتور را تنظیم می کنند. این روش با توجه به اینکه نسبت به دو روش قبلی ساده تر است، دارای دقت و سرعت پاسخگویی پایین تری نیز می باشد و تنها در موارد خاص مورد استفاده قرار میگیرد.

چگونه سرو درایو را تعمیر کنیم

خرابی های سرو درایوها بسیار متنوع است اما سرو درایو این مزیت را دارد که به هنگام پیش آمدن مشکل در سیستم باتوجه به نوع و برند خود، کدهایی را نمایش می دهد که می توان با مراجعه به دفترچه راهنما به علت و نوع اخطار پی برد. باتوجه به اینکه تنوع زیادی در اخطارها وجود دارد؛ دراینجا ما به برخی خطاهای رایج ، برطرف کردن و پیشگیری از آن ها می پردازیم.

به خاطر داشته باشید که بهترین روش برای پیشگیری از رخ دادن خطاهای جدی و آسیب زننده همواره چک کردن به موقع کل سیستم و وضعیت ظاهری سرو درایو می باشد؛ و در صورت مشاهده حالت غیرعادی سرو درایو گزارشات مربوطه باید به فرد متخصص ارجاع داده شود تا با بررسی آن ها بتواند سرو درایو و سایر بخش ها را از آسیب جدی حفظ نماید. برخی از نشانه هایی که باید آن ها را همواره درنظر داشت شامل دما سروموتور و سرو درایو، چرخش سروموتور، گشتاور سروموتور، سرو صدای بیش از حد معمول، مشاهده دود، خاموش شدن غیرعادی سروموتور وعدم چرخش صحیح سروموتور است. با مشاهده هر کدام از این علائم به طور واضح می توان فهمید ایرادی در سیستم پیش آمده است.

برخی از ایراداتی که در سرو درایو پیش می آید ممکن است به دلیل استفاده طولانی مدت و پایان یافتن عمر مفید سرو درایو باشد که باعث آسیب دیدن سایر بخش ها می شود . می توان از عواملی که باعث کاهش این عمر مفید می شود، افزایش فعالیت سوئیچینگ، لرزش و گرمای بیش از حد محیط، عدم سرویس به موقع، افزایش ولتاژ و چرخه های ولتاژ را نام برد.

حال به خطاهای رایجی که در سرودرایو مشاهده می شود و علت رخ دادن آن ها می پردازیم:
خطای دما: در زمانی که دمای سرو درایو بالاتر از حد مجاز شود این اخطار نمایش داده می شود. این بالا رفتن دما می تواند دلایل متعددی داشته باشد؛ از جمله این موارد می توان به زمانی طولانی کار، تهویه نامناسب محیط، ازکارافتادن فن های سرودرایو، پایان یافتن عمر مفید سرودرایو، عملکرد درازمدت در بارهای بالا، شرایط محیطی نامناسب سرو درایو اشاره کرد. گاهی خطا مربوط به اشتباه سرو درایو در اندازه گیری دما نیز می تواند باشد.

هر قطعه الکترونیکی تا دمای مشخصی را می تواند تحمل کند و زمانی که دمای آن بالاتر از حد تحملش شود می سوزد؛ پس زمانی که دمای سرو درایو بالاتر از حد مجاز می رود دیگر روش های محافظتی که به هنگام طراحی سرو درایو توسط شرکت سازنده درنظر گرفته شده بود، پاسخگو نخواهند بود و دمای قطعات نیز بالا می رود و منجر به سوختن قطعه یا ازبین رفتن اتصال ترک های برد می شود. تعمیر این گونه برد ها عموما نیاز به تجربه و دقت بسیار بالا دارد زیرا پدهای قطعات و ترک ها آسیب پذیرتر شده اند و ممکن است از قبل در برد قطعی ترکی رخ داده باشد که باتوجه به چند لایه بودن بردها یافتن و تعمیر آن ها نیازمند دانش فنی بالاست؛ به همین دلیل است که می توانید به رادسرو اعتماد کنید و تعمیر سرو درایو خود را به ما بسپارید.

خطای ارتباط: هنگامی که این خطا رخ می دهد بدین معناست که کابل ها دچار مشکل شده اند یا اتصالات به درستی صورت نگرفته و قطعی در مسیر رخ داده است. این مشکلات به دلیل خراب شدن کابل ها و یا شل شدن آن ها از محل اتصالات یا خرابی ماژول های ارتباطی رخ می دهد پس از اولین گام های پیدا کردن و حل ایرادات هر سیستمی اطمینان حاصل کردن از نحوه صحیح اتصال، سلامت کابل ها و ارتباطات بین بخش تغذیه، سنسورها و سروموتور است. اگر پس از بررسی و اطمینان پیدا کردن همواره مشکل پابرجا ماند در اسرع وقت به متخصص مراجعه کنید؛ زیرا ممکن است مسئله از آن چه که فکر می کنید پیچیده تر بوده و خطای ارتباطی ممکن است مربوط خرابی ماژول های ارتباطی، و یا سایر بخش های متصل به سرودرایو باشد.

در برخی موارد ممکن است ایراد از داخل سرو درایو نباشد. دراین مواقع باید تجهیزاتی که درنزدیکی سرو درایو قرار دارند و موجب بروز خطاهای الکترومغناطیسی می شوند را شناسایی کنیم و با روش های کاهش EMI از تاثیر در ارتباط سرو درایو با سایر بخش ها بکاهیم.

کارشناسان رادسرو با بررسی دقیق و جزئی سیستم سرو از سلامت یا خرابی هر بخش مطمئن می شوند و با داشتن پیشرفته ترین تجهیزات تست و اندازه گیری و دسترسی به قطعات یدکی اصل یک تعمیر حرفه ای ارائه می دهند که گارانتی تعمیرات رادسرو خود گویای این حقیقت است.

ویدئو تعمیر سرو درایو

خطای ولتاژ: خطاهای overvoltage fault و undervoltage fault زمانی رخ می دهند که ولتاژ به درستی از سمت منبع تغذیه تامین نشود.

خطای overvoltage : معمولا به دلیل برگشت انرژی و بالا رفتن خطای باس رخ می دهد. گاهی هم سه فاز ورودی ممکن است بیش از حد باشد.
وقتی سرو درایو را به سرو موتور متصل می کنیم به دو صورت تامین کننده انرژی و مصرف کننده آن بسته به موقعیت عمل می کند.

سرو درایو زمانی نقش مصرف کننده را دارد که سرعت درحال کاهش و یا برگشت سریع گشتاور رخ دهد که منجر به عبور جریان از سروموتور به خازن های منبع تغذیه شده و اگر در جایی این انرژی جذب نگردد خطای افزایش ولتاژ را خواهیم داشت. در این حالت گرمای اضافی به جای تبدیل شدن به گشتاور، به شتاب خود ادامه داده و سیستم بیلبرینگ و عایق ها را تخریب می کند.

از آنجایی که هر قطعه الکترونیکی بازه متفاوتی از ولتاژ اضافی را می تواند تحمل کند، هرچقدر این مقدار ولتاژ از آستانه تحمل قطعات بیشتر شود، باعث داغ شدن و در نهایت آسیب دیدگی و سوختگی در آن ها می گردد.

خطای undervoltage معمولا به دلیل سیم کشی های نامناسب و کافی نبودن ولتاژ ورودی رخ می دهد. در واقع هنگامی که در منبع تغذیه نوسانات ولتاژی را داشته باشیم، میانگین ولتاژ تجهیزات کمتر از مقدار نامی بوده و این کمبود مکرر باعث کاهش عملکرد و قابلیت تجهیزات می شود. اگر در اتصالات مشکلی وجود داشته باشد و یا سیم کشی طولانی باشد در طول مسیر افت ولتاژ قابل توجهی را خواهیم داشت که تبعات آن کل سیستم را درگیر خود می کند.

از نشانه هایی که این خطا باخود به همراه دارد خاموش شدن LED پاور پس از روشن کردن سرو درایو و کاهش گشتاور تولیدی در سروموتور است.

اگر با بررسی منبع تغذیه و اطمینان کامل از نداشتن بار اضافی و سیم کشی و اتصالات مناسب همچنان اخطارهای مربوط به ولتاژ را مشاهده می کردید؛ حتما با افراد متخصص در این زمینه تماس حاصل کرده و تعمیر سرو درایو خود را به آن ها بسپارید. شما می توانید همواره به تخصص و تبحر تیم فنی رادسرو در این زمینه اطمینان داشته باشید و تعمیر سرو درایو خود را به ما بسپارید.

خطای ترمز: برخی سرو درایوها دارای سیستم ترمز می باشند که ممکن است با مسائلی مثل آزاد نشدن ترمز، عدم عملکرد صحیح و یا ناهماهنگی بین سیگنال کنترل سروموتور و ترمز مواجه شوند.

خطای بار اضافی: از رایج ترین خطاهای سرو درایو است که شامل اضافه بار تبدیل فرکانس و اضافه بار موتور می شود که در اثر زمان شتاب بسیار کم، ترمز بیش از حد dc، ولتاژ شبکه خیلی پایین و بار سنگین ایجاد می شود.

در این خطا موتور در گشتاوری برابر یا بالاتر از گشتاور مصرفی خود در مدت طولانی کار می کند که ممکن است به دلیل بار اضافی، اندازه گیری غلط موتور و یا عملکرد طولانی مدت در سرعت یا شتاب بالا رخ دهد.

برای برطرف کردن این خطا نیاز است از تطابق بار با مشخصات سروموتور اطمینان حاصل کنیم، بار را تاحدی که در محدوده گشتاور مصرفی باقی بماند کاهش دهیم و اگر نیاز بود سرعت یا شتاب موتور را نیز کم کنیم.)؟

خطای جریان بیش از حد: overcurrent fault زمانی رخ می دهد که یک اتصال کوتاه در سروموتور یا سیم کشی و اتصالات، بار اضافی یا توقف سروموتور را داشته باشیم؛ در این هنگام جریان توسط سرودرایو جذب شده و حد مشخص شده را بیشتر می کند.

اگر همچنان با بررسی و اطمینان ازدر محدوده بودن بار سروموتور، سلامت کابل ها و عدم اتصال کوتاه و قطعی ها خطاهای جریان بیش از حد داشتیم باید اقدام به تعمیر و یا تعویض سرو درایو کنیم.

خطای انحراف موقعیت /نبود فیدبک feedback loss: این خطاها مربوط به سیستم فیدبک و سنسورهای سرو درایو یعنی ریزالور و انکدرها می باشد.

عدم کارکرد صحیح انکدرها و سیستم فیدبک می تواند باعث شود سرو موتور در جهت درست کار نکند یا اختلاف زیادی در موقعیت داده شده به سیستم و موقعیت واقعی سروموتور داشته باشیم که یا با تنظیم مجدد انکدر و برنامه های سیستم قابل برطرف شدن است و یا انکدر نیازمند تعمیر یا جایگزینی است.همچنین می تواند این مشکل از صطکاک زیاد نیز ناشی شود

نشانه هایی که می توان بر اساس آن ها فهمید سیستم فیدبک دچار مشکل شده است به شرح زیر است :
کارکردن سریع تر سروموتور در یک جهت نسبت به جهت دیگر
تاخیر در حرکت و یا توقف لحظه ای پی در پی سروموتور
چشمک زدن چراغ LED به هنگام کار سروموتور : نشان از خرابی سنسور هال یا خطای موقعیت فاز هال بوده که با تنظیم مجدد یا تعویض سنسور قابل حل می باشد.

برای برطرف کردن این نوع خطاها ابتدا تمامی کابل ها و اتصالات مربوط به سیستم فیدبکی و سنسورها باید چک شوند و پس از آن باید تنظیمات مربوط به نرم افزار و برنامه های داده شده را چک کرد چرا که در برخی مواقع مشکلات با برنامه ریزی مجدد برطرف خواهند شد.

برای انجام تنظیمات مجدد نیازمند یک سیستم سالم با همان برنامه ریزی و تجهیزات پروگرمینگ هستید. هنگامی که شما تعمیرسرو درایو، انکدر، سروموتو و… را به رادسرو می سپارید از داده های اطلاعاتی شما بک آپ میگیریم و تا در هر زمان که سیستم شما نیاز به تنظیمات مجدد پیدا کرد و سیستم سالم در دسترس نداشتید بتوانیم داده های شما را مجدد روی سیستم خودتان بازیابی کنیم.

نکته: درصورتی که بعد از برطرف کردن خطاها توسط اپراتور،همچنان با کدهای خطایی مواجه شدیم لازم است؛ سرو درایو و سروموتور جهت تعمیر به متخصص سپرده شود. از آن جایی که تیم رادسرو با تجربه بالای خود در زمینه تعمیر سرودرایو و سروموتورو انواع انکدرها، توانایی برطرف کردن خطاهای سرو درایو که مربوط به سایر تجهیزات می باشد را نیز داراست؛ در هنگام مواجهه با خطا می توانید با برقراری تماس از خدمات تعمیر سرو درایو و عیب یابی رادسرو بهره مند شوید.

سوالات متداول تعمیر سرو درایو

علائمی مانند افت عملکرد، نویزهای غیرعادی، گرمای زیاد، و نمایش خطا روی نمایشگر درایو نشان می‌دهند که نیاز به تعمیر و یا بازبینی دارد.

ابتدا برق را قطع کنید، سیم‌ها و اتصالات را بررسی کرده و اگر لازم با پنل کنترل تنظیمات را چک کنید. در صورت نیاز به بازبینی بیشتر، به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.

بله، تعمیرات پیچیده درایو صنعتی نیاز به تخصص و تجربه دارد، بنابراین توصیه می‌شود به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.

مشکلاتی مانند افت ولتاژ ورودی، خطاهای سیگنال کنترلی، خطاهای سخت‌افزاری، و شکستگی‌های قطعات الکترونیکی معمولاً باعث نیاز به تعمیر می‌شوند.

پس از تعمیر، تست عملکرد درایو با بارهای مختلف و اندازه‌گیری‌های مشخصی برای اطمینان از عملکرد صحیح آن انجام داده می‌شود.

راههای ارتباطی با رادسرو

تهران لاله زار شمالی کوچه معمار مخصوص پاساژ چلچراغ طبقه 3 واحد 2
0216634866409901980258  تماس از 8 صبح تا 6 شب