تعمیر سرو موتور

سرو موتور چیست و چگونه سرو موتور را تعمیر کنیم؟

در این مقاله قصد داریم توضیحاتی بابت معرفی سرو موتور و تعمیر سرو موتور ارائه کنیم. ابتدا به معرفی اجمالی سرو موتور می پردازیم سپس بخش های مختلف آن را معرفی می کنیم و در ادامه موضوع مشکلات و تعمیرات آن را بررسی خواهیم کرد.

سرو موتور چیست؟

به موتورهای الکتریکی کنترلی که از ترکیب سیستم های الکتریکی و مکانیکی برای تبدیل انرژی الکتریکی به مکانیکی، برای ایجاد حرکت در سیستم های صنعتی یا دستگاه های الکتریکی مورد استفاده قرار میگیرد را سرو موتور گویند. توجه شود که سرو موتور، معمولا با فیدبک همراه است و فرق اساسی آن با موتور معمولی در همین موضوع است و این که سرو موتور ها از خاصیت لختی ( اینرسی ) کمی برخوردار هستند بنابراین امکان تغییر سرعت در کم ترین زمان ممکن را دارند.
← از سرو موتورها برای کنترل دقیق موقعیت، گشتاور و سرعت سیستم های الکترومکانیکی استفاده می شود.
هر بخش سرو موتور به اجزای کوچک تری تقسیم میشود که وظایف متفاوت و در عین حال همزمانی را برای راه اندازی و انجام وظیفه ای که از plc به سرو درایو و سپس به سرو موتور داده میشود، را انجام میدهد.
  • بخش های سرو موتور به شرح زیر اند :
  • قسمت مکانیکی شامل شفت، بلبرینگ، صفحه ها و پیچ ها است که گشتاوری را تولید میکند که باعث حرکت و چرخش میشود.
  • قسمت الکتریکی شامل سیم پیچ ها، اهنرباها، فیدبک و بردهای الکتریکی می باشد.
تعمیر سرو موتور

انواع سرو موتور

سرو موتورها انواع مختلفی دارند که با توجه به ساختار داخلی آن ها عبارت اند از سرو موتور DC، سرموتور stepper و سرو موتورهای AC.
  • سرو موتور DC یا جریان مستقیم: این سرو موتور برپایه تولید میدان مغناطیسی از طریق جریان مستقیم است..با عبور جریان الکتریکی ازسیم پیچ استاتور جریان مغناطیسی لازم برای چرخش روتور فراهم میشود که با تغییر جهت جریان الکتریکی در روتورجهت چرخش سرو موتور نیز تغییر میکند.
مزایای سرو موتور DC :
قابل تنظیم بودن سرعت و گشتاور
سرعت عکس العمل بالا
پایداری در سرعت های پایین
کنترل پذیری بالا
به دلایل بالا زمانی که نیاز به دقت و پایداری بالا داریم از سرو موتور DC استفاده میکنیم. اما مشکل این سرو موتورها همان مساله جاروبک و مشکلاتی است که در موتور DC معمولی هم با آنها سرو و کار داریم.
برخی صنایعی که از سرو موتور DC استفاده میکنند عبارت اند از : رباتیک صعتی، خودروسازی، هوا فضا، انرژی و نیرو، کشاورزی، الکترونیک و….
  • سرو موتور AC : اصل عملکرد این سرو موتور بر اساس نیروی مغناطیسی القایی است که بخش متحرک ،روتور، به صورت مغناطیسی با جریانی که بخش ثابت، استاتور، تولید میکند، به حرکت می افتد. در این سرو موتورها از انکدر (Encoder) مطلق استفاده میشود.
ویژگی های سرو موتورAC:
گشتاور قوی : حتی در مواردی به دلیل داشتن گشتاور قوی تری که نسبت به سرو موتور DC دارند به عنوان جایگزین آن ها استفاده میشوند.
قابلیت کنترل بالا
Brushless بودن و به تبع آن عمر بیشتر و نیاز کمتر به تعمیرات و نگهداری
داشتن سیستم فیدبک با انکدر
پایداری خوب
به دلیل ویژگی های بیان شده سرو موتورهای AC در صنایع مختلف کاربرد بسیاری دارند. از جمله این صنایع میتوان به صنایع تراشکاری، هوا فضا، نفت و گاز و پتروشیمی، فولاد و… را نام برد.
  • قسمت های مختلف سرو موتور AC
    در ادامه به توضیح بخش های مختلف سرو موتور های AC با آهنربای دائم می پردازیم. توجه شود که موتور القایی AC بر روی روتور خود آهنربا ندارد و در سرو موتورهای AC در دسته سرو موتورهای با آهنربای دائم بر روی روتور قرار می گیرند.
سیم پیچ : در قسمت استاتور، همانند موتور القایی AC یک سیم پیچی سه فاز قرار دارد که البته تفاوتهایی با سیم پیچی موتور القایی دارد. در شرکت رادکار صنعت کادر تخصصی برای سیم پیچی سرو موتور برقرار است که سیم پیچی انجام شده 100 درصد منطبق با سیم پیچی اولیه می باشد که از تکنیک معکوس کردن سیم پیچی استفاده می شود.
آهنربا : آهنرباهایی که روی روتور سرو موتور نصب هستند موجب ایجاد میدان مغناطیسی می شوند، اهنربای پایدار permanent magnetic نامیده می شود. این آهنربا از جنس آلیاژ نئودیوم، آهن و بور است که برای تولید میدان مغناطیسی قوی مورد اتفاده قرار میگیرند و روتور را احاطه میکنند.
  • قسمت فیدبک : فیدبک سرو موتورهای AC به دو دسته تقسیم می شود:
  1. انکودر مطلق
  2. رزولور
انکودر مطلق
ابتدا باید به توضیح مختصری از اینکه انکدر چیست بپردازیم.

انکدرها در دسته سنسورها قرار دارند که باتوجه به کاربردشان میتوانند زاویه چرخش، سرعت، جابه جایی خطی، جهت و موقعیت را تشخیص داده وداده ها را از سرو موتور به سرو درایو و پی ال سی ها انتقال دهند. از انکدرها وقتی به عملکرد سریع همراه با دقت بالا نیاز داشته باشیم استفاده میکنیم.
دسته بندی های مختلفی برای انکدرها وجود دارد که هرکدام آن ها بازهم به زیرشاخه های ریزتری دسته بندی میشوند؛ اما ما در اینجا به مهم ترین این دسته بندی ها میپردازیم.

سه نوع دسته بندی برای انکدرها از نظر شکل ظاهری حرکت، نوع حسگر به کاررفته و نوع فیدبکی که به سرو درایو میدهد؛ وجود دارد.
دسته بندی براساس شکل ظاهری خطی linear و چرخشی rotatory است که در سرو موتور ها ما در سرو موتور ها با انکدر چرخشی سروکار داریم .
انکدر خطی جابه جایی خطی و انکدر چرخشی میزان چرخش و زوایا را تشخص میدهد.

دسته بندی براساس نوع حسگر شامل خازنی، مغناطیسی و نوری است که انکدرهای خازنی در سرو موتورها مورد استفاده قرار نمیگیرند.
در اخر به مهم ترین دسته بندی که براساس نوع فیدبک است میپردازیم که انکدرمطلق و انکدر افزایشی را شامل میشود.
موضوع اصلی بحث ما درباره انکدر مطلق است اما لازم است برای مقایسه کمی هم درباره انکدر افزایشی بدانیم و سپس به توضیح انکدر مطلق بپردازیم.

انکدر افزایشی : انکدری که تعداد پالس ها در هر حرکت یا چرخش را میشمارد و با توجه به تعداد پالس هایی که دریافت میکند تغییرات موقعیت شفت را تشخیص میدهد و به سرو درایو ارسال میکند.

انکدر مطلق : انکدری که به طور دقیق و منحصر به فرد اطلاعات موقعیتی دقیق شفت را به سرو درایو میدهد.
خروجی انکدر مطلق میتواند آنالوگ به صورت ولتاژ یا جریان و یا دیجیتال خروجی بیتی و یا سریال مانند سنکرون(serial synchronous interface /SSI) باشد.

از اساسی ترین و مهم ترین بحث هایی که در انکدرها مورد بررسی است؛ مقایسه بین انکدر مطلق و انکدر افزایشی است که کدام یک بهتر و با کارایی بیشتر است.

آنچه که اهمیت دارد این است که شما چه کارایی را میخواهید داشته باشید و اینکه کدام یک بهتر است بازهم به نیازی که دارید بستگی دارد و اینکه کدام یک میتواند نیاز شمارا برطرف کند؛ پس به طور دقیق نمیتوان گفت که کدام یک برتری دارد چون در هر موقعیت ممکن است نیازها متفاوت باشد. اما در زیر برای راهنمایی شما به مختصر به مقایسه این دو انکدر میپردازیم.

– در ابتدای کار اگر نمیتوانستید پارت نامبر انکدر را بخوانید تا متوجه شوید که چه نوع انکدری است میتوانید در هنگام راه اندازی پی به این قضیه ببرید؛ بدین صورت که اگر برای تعیین موقعیت، تحریک و مرتعش شدن به طور کلی حرکت اتفاق بیوفتد انکدر ازنوع افزایشی و اگر حرکت خارجی ای صورت نگیرد انکدر مطلق است.

– در انکدر مطلق بیت های اطلاعاتی که دریافت میکنیم متمایز از هم بوده و حتی با قطع جریان برق موقعیت همواره حفظ میشود. به طور واضح تر اگر نقطه اتصال شفت و دیسک را نقطه (0,0,0) در نظر بگیریم پس از راه اندازی مجدد در لحظه شروع، انکدر مطلق همان x,y,z ای را خواهد داشت که هنگام خاموش شدن در آن قرار داشت. در انکدر افزایشی این قضیه صادق نیست یعنی پس از قطع جریان برق، پس از راه اندازی مججد آن مکانی که انکدر متوقف شده بود به عنوان نقطه (0,0,0) درنظر گرفته میشود و محاسبات تغییرات موقعیت مکانی تا زمانی که مجدد خاموش شود نسبت به آن نقطه سنجیده میشود.

– ازنظر نوع حسگر هم انکدر مطلق و هم انکدر افزایشی شامل دو نوع نوری یا optical و مغناطیسی یا magnetic هستند.

– انکدرهای مطلق و افزایشی هردو جزو انکدرهای چرخشی یا rotary هستند.

– دقت انکدر افزایشی با توجه به تعداد پالس ها و واحد اندازه گیری تعیین میشود ولی چون انکدر مطلق به طور مستقیم موقعیت را میسنجد دارای دقت بالاتری است.

– مقایسه از نظر قیمت هم به دلیل بالاتر بودن دقت و پیچیده تر بودن انکدر مطلق دارای قیمت بیشتری نسبت به انکدر افزایشی است.

انواع انکدر مطلق
دسته بندی انکدرهای مطلق به دو صورت انجام میگیرد دسته بندی براساس فرم و دسته بندی براساس نوع حسگر.
  • دسته بندی براساس فرم : تک چرخشی یا single turn و چند چرخشی یا multi turn
  • انکدر مطلق سینگل ترن : موقعیت هارا فقط براساس یک دور 360 درجه ای میسنجد
انکدر مطلق مولتی ترن: توانایی تشخیص تعداد دورها و موقعیت های بیشتر از 360 درجه را دارد.

در مقایسه انکدر مطلق مولتی ترن با انکدر مطلق سینگل ترن، دقت، پیچیدگی،تعداد بیت و قیمت انکدر مطلق مولتی ترن بیشتر از انکدر مطلق سینگل ترن است.

دسته بندی براساس نوع حسگر : نوری یا optical و مغناطیسی یا magnetic

انکدر مطلق نوری : انکدر مطلقی که سیگنال خروجی آن بر اساس اصول فوتومتری است.

این انکدر بیشترین میزان دقت و وضوح در نتایج را دارد پس در جاهایی مورد استفاده قرار میگیرد که نیازمند دقت بسیار بالا برای تعیین موقعیت دقیق مکانی هستیم همچنین این نوع انکدر دارای حساسیت بالاست پس برای شرایط محیطی سخت مناسب نیستند.

به دلیل اینکه روی دیسک این انکدر الگوهای نوری قرار دارد و نسبت به نور حساس است باید تا حد ممکن حواسمان به گردوغبار و رطوبت محیطی که انکدر مطلق نوری قرار دارد باشد.

انکدر مطلق مغناطیسی : روی دیسک این انکدر الگوهای مغناطیسی قرار دارد و با تحلیل موقعیت های مغناطیسی روی دیسک، تشخیص و اندازه گیری موقعیت مطلق صورت میگیرد. درواقع میتوان گفت انکدر مغناطیسی براساس تغییرات مغناطیسی کار میکند که توسط حسگرهای مغناطیسی مانند ترانززیستورهال، مقاومت مغناطیسی تشخیص داده میشوند.

انکدر مطلق مغناطیسی نسبت به انکدر مطلق نوری شرایطی محیطی که شوک و لرزش شدید و ناپایداری و گرد و غبار وجود دارد را بهتر میتواند تحمل کند و حساسیت کمتری نشان میدهد اما باید دقت داشت که تشعشعات مغناطیسی ممکن است روی انکدر مغناطیسی اثر بگذارد پس بهتر است ملاحظات EMC رعایت شود.

رزولور (Resolver)
رزولور مانند انکدرها یک نوع سنسور است که برای تشخیص موقعیت زاویه ای یا خطی مورد استفاده قرا میگیرد با این تفاوت که اساس کار آن القای الکترومغناطیسی است.

در ریزلور سیم پیچ ها بسته به نوع و کاربردشان متفاوت پیچیده میشوند اما این اصل برقرار است که یک سیم پیچ، به عنوان سیم پیچ اصلی ورودی درنظر گرفته میشود و با توجه به کاربرد دو یا چند سیم پیچ به عنوان قطب ها درنظر گرفته میشوند به طوری که باعبور جریان میدان مغناطیسی تولید شود.همچنین نحوه قرار گرفتن این سیم پیچ ها به شکل مستطیلی یا دایره ای در لایه های مختلفی از ریزالور قرار میگیرند تا با جریان های متفاوت ،میدان مغناطیسی با قطبیت و جهت خاص مدنظر با تاثیرگذاری که میخواهم تولید شود.
خروجی ای که ریزولور به ما میدهد یک خروجی انالوگ است پس برای اینکه سرودرایو بتواند این خروجی را تحلیل کند نیازمند یک مبدل است که هزینه ی آن نسبت به خود ریزالور بالاتر است. ریزولورها دارای مقاومت بیشتری نسبت به انکدرها هستند.

تا اینجای کار با انواع سرو موتورها آشنا شدیم؛ حال به مشکلاتی که پس از کار کردن سرو موتورها با آن ها ممکن است مواجه شویم می پردازیم. این مشکلات ممکن است در اثر استهلاک یا عدم بررسی و نگهداری صحیح رخ دهند.

چگونه سرو موتور را تعمیر کنیم

در وهله اول باید دانست چون سرو موتور دارای دو بخش مکانیکی و الکتریکی است پس این ایرادات ممکن است مربوط به یک بخش باشد که در عملکرد بخش دیگر تاثیر گذاشته است.
همچنین برخی از مشکلات بر اثر بودن در محیط نامناسب برای سرو موتور ایجاد میشود؛ ازجمله عدم تهویه مناسب، در معرض ضربه های شدید قرار گرفتن یا در معرض مواد شیمیایی خورنده بودن، مانند اسیدها، بازها،برخی روغن ها و مواد سمی که با عایق ها یا فلزات به کار رفته در سرو موتور واکنش شمیایی میدهند و باعث ازبین رفتن آن ها میشوند.

باید دقت داشت محیط سرو موتورها دمای مناسبی داشته باشد زیرا اساس کار سرو موتورها برپایه میدان مغناطیسی است که در دماهای بسیار بالا یا بسیار پایین خاصیت مغناطیسی آهنرباهای به کار رفته ازبین میرود.قابل توجه است محیطی که سرو موتور قرار میگیرد نباید رطوبت بسیار زیاد داشته باشد زیرا باعث زنگ زدگی میشود. درضمن اگر گردوغبار و ذرات خارجی بیش از حد مجاز باشند باعث فرسودگی و عدم کارکرد صحیح سرو موتور میشوند. از آنجایی که در کارخانه ها خیلی از شرایط محیطی نامناسب اجتناب ناپذیر است باید در دوره های مناسب اقدام به تمیزکاری، روغن کاری و تعویض قطعات فرسوده نمود زیرا ممکن است آسیب ها فقط متوجه سرو موتور نشود و انکدر و سرو درایو راهم درگیر کند. که باعث صرف هزینه بالا و زمان زیادی میشود.

گاهی به دلیل عدم عملکرد مناسب سیستم های فشار، تغییرات ناگهانی در بار، سرو موتور دچار خرابی میشود.

در برخی موارد ممکن است شرایط محیطی مناسب بوده و نگهداری به خوبی صورت گرفته باشد اما بازهم سرو موتور به درستی کارنکند؛ حال باید برای تعمیر سرو موتور چه کرد؟
اقدامات اولیه که میتواند برای تعمیر سرو موتور توسط متخصص در کارخانه صورت گیرد به شرح زیر است :

– بررسی اتصال صحیح کانکتورهای سرو موتور : گاهی ممکن است کابل های ارتباطی بین انکدر و سرو موتور یا سرو درایو و سرو موتور حتی plc ها قطع یا شل شده باشد یا اتصال کوتاهی رخ دهد؛ پس ضروری است سلامت تمامی کابل ها را بررسی کنید.
نکته: گاهی ممکن است کابل ها از درون قطع شدگی داشته باشند و در ظاهر سالم به نظر برسند.

– چک کردن منبع تغذیه و سلامت فیوزها در بخش سرو درایو و ماقبل از سرو درایو : عدم سلامت فیوزها و تغذیه نادرست سرو موتور سبب میشود افت فاز، افت ولتاژ و خاموش شدن پس از رسیدن به گشتاور نامی رخ دهد.

– بررسی عملکرد صحیح سرودرایو و اطمینان از اجرای درست برنامه : عدم کارکرد صحیح سرو درایو می تواند منجر شود که سرو موتور به سرعت و گشتاور مد نظر نرسد یا خارج از کنترل کار کند.

– اطمینان از سلامت انکدر : عدم سلامت انکدر باعث میشود که فیدبک به درستی به سرودرایو نرسد و سرو موتور از کنترل خارج باشد.

در رادسرو سلامت انکدر شما بررسی و در صورت نیاز تنظیمات انکدر مجدد بازیابی میشود؛ پس نیازی نیست که نگران از دست رفتن اطلاعات خود باشید. در واقع ما بک آپ لازم از سرو موتور شما را قبل از شروع هر تعمیری برداشت کرده و نگه داری می کنیم.

– بررسی کد خطای رخ داده هنگام کار و اقدام به برطرف نمودن آن درصورت داشتن تخصص کافی و مطالعه دقیق راهنمای کار سرو موتور.

نکته : قبل از بازکردن سرو موتور و تجهیزات متصل از داشتن بک آپ اطلاعاتی و نحوه صحیح بازکردن آن ها اطمینان کامل حاصل کنید. اگر توانایی یا اطمینان انجام این کار را ندارید حتما با متخصصان شرکت رادکار صنعت تماس حاصل فرمایید تا از اسیب رسانی بیشتر به دستگاه ها جلوگیری شود. متخصصین رادسرو به شما در انجام این کار به طور حرفه ای کمک میکنند.

– بررسی سلامت شفت : اگر شفت آسیب دیدگی یا خم شدگی داشته باشد، باید تعویض یا اینکه مجدد تراشکاری شود. اگر اسیب دیدگی شفت طوری باشد که نتوان شفت را جایگزین کرد بهتر است یک سرو موتور جدید تهیه شود.
یکی از مشکلاتی که خم شدن شفت میتواند ایجاد کند گرم شدن و لرزش غیر عادی سرو موتور است. که این لرزش منجر میشود موقعیت به درستی به سرو درایو نرسد و در سرو درایو خطا مشاهده کنیم.

در رادسرو میتوانید بهترین پیشنهادهارا برای تعمیر درایو ، تعمیر سرو درایو و تعمیر سرو موتور خود و خرید سرو موتور نو ، دریافت کنید و تمامی مراحل تهیه سرو موتور مورد نیاز خود را به رادسرو بسپارید.
تعمیر سروو موتور
– بررسی بلبرینگ : هنگامی که سرو درایو به سروموتور اتصال دارد اگر مشاهده شود که شفت هنگام چرخش از خود مقاومت نشان میدهد ممکن است بلبرینگ اسیب دیده باشد.
اگر نیاز باشد بلبرینگ عوض شود در رادسرو ما این کار را به عهده میگیریم و برای کم کردن هزینه ها از جایگزین بلبرینگ تقلبی استفاده نخواهیم کرد و تنها از بلبرینگ اصل برای جایگزینی استفاده میکنیم. دستگاه های روز دنیا برای تست بلبرینگ سلامت کارکرد در سرعت های بالا را نیز تضمین می کند که در رادکار صنعت این امکانات برای مشتری عزیز فراهم است.

– بررسی عدم اتصال کوتاه در سرو موتور : سیم پیچ های داخل سروموتور نباید اتصال کوتاه داشته باشند اگر اتصال کوتاهی رخ دهد ممکن است از دلایل مقاومت شفت هنگام چرخش باشد.
از دلایلی که منجر میشود تا در سیم پیچ های سرو موتور اتصال کوتاه رخ دهد وجود ذرات گرد و غبار وهچنین گرم شدن بیش از حد سرو موتور است که باعث میشود عایق های سیم پیچ ها ازبین رفته و اتصال کوتاه رخ دهد.
نکته : بررسی اتصال سیم پیچ ها و مشکلات مربوط به آنها باید توسط متخصص صورت گیرد زیرا که نیازمند تجهیزات خاصی است که امکان دارد در کارخانه موجود نباشد پس با سپردن سرو موتورهای خود برای تست سیم پیچ ها به رادکار صنعت میتوانید از سلامت آن ها اطمینان حاصل کرده و با سرویس به موقع بازه عمر مفید سرو موتور خود را افزایش دهید تا در هزینه های خود صرفه جویی کنید.

– بررسی خاصیت مغناطیسی آهنربای رتور و استاتور: ازدست رفتن خاصیت مغناطیسی روتور و یا استاتور میتواند منجر شود که سروموتور به گشتاور مورد نظر نرسد. با شارژ یا تعویض آهنربا این مشکل را میتوان برطرف کرد.
چون آهنرباها در داخل سرو موتور قرار دارند؛ و برای بررسی و درصورت نیاز تعویض انها، نیاز است سروموتور بازشود؛ این کار باید توسط متخصصین تعمیرکار صورت گیرد تا از آسیب دیدن سایر قسمت های سروموتور، به هنگام بازشدن جلوگیری شود. همچنین کوچکترین ضربه به شفت با چکش یا شی دیگر می تواند به خرد شدن آهنرباها منجر شود. باز کردن سرو موتور نیازمند پرس های خاصی است که از هرگونه آسیب به سرو موتور جلوگیری می کند.

رادسرو برای شما این کار را انجام میدهد تا دیگر نگرانی از بابت آسیب دیدن سایر قسمت های سرو موتور خود نداشته باشید.

برخی از مشکلات ممکن است باهم اتفاق بیوفتند؛ درواقع یک خطا منجر به بروز خطای دیگری می شود.

به طور مثال اگر سرو موتور بیش از حد داغ شود میتواند برروی سرعت چرخش و گشتاور و شتاب تعیین شده اثر بگذارد و یا ممکن است سرو موتور بعد از رسیدن به دور نامی خاموش شود و یا موجب حس کردن بوی سوختگی و مشاهده دود شود. همچنین داغ شدن سروموتور میتواند منجر شود که سیم پیچ های سرو موتور اسیب ببیند و در نهایت سروموتور به درستی کار نکند. قبل از اینکه سرو موتور بیش از حد داغ شود لازم است دمای سرو موتور به صورت دوره ای توسط دماسنج های مادون قرمز اندازگیری و ثبت گردد و در صورت بالا رفتن بیش از اندازه دمای سروموتور، اقدامات لازم جهت تعمیر سروموتور و بررسی سرو موتور توسط کارشناس مربوطه باید صورت گیرد. شما میتوانید با سپردن تعمیر سرو موتور خود به رادکار صنعت از تخصص لازم و کافی جهت تعمیر سروموتور، توسط افراد متخصص و اموزش دیده اطمینان داشته باشید.

در این مقاله به طور کاملا خلاصه به بررسی برخی مشکلات ممکن در سرو موتور پرداختیم. واضح است که علت دقیق رخ دادن خطاها حتما باید توسط تیم متخصص و دارای دانش کافی بررسی شود و رفع گردد که در رادکار صنعت تیمی کاملا آموزش دیده در خارج از کشور با توانایی بسیار بالا با تجهیزات کامل تست سرو موتورها، قادرند علت اصلی مشکلات سروموتور شمارا پیدا کرده و برطرف کنند. پس با خیال اسوده تعمیرات سرو موتورهای خود را به رادکار صنعت بسپارید تا در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید و هم از گارانتی 6 ماهه تعمیر سروموتورهای خود بهرمند گردید.

برندهای تعمیر سرو موتور

در زیر به تعدادی از برندهای سرو موتور که رادکار صنعت به طور تخصص و با تجهیزات کامل تست و عیب یابی آن ها را انجام میدهد، میپردازیم.
Sew – Schneider – Rexroth –B&R – Allen-Bradly – Indramat – Elau -Eurotherm – kollmorgen – RIETER – CEA – LTI – UNIDRIVE – INFRANOR – HEIDENHAIN – HEIDELBERG – YASKAWA – PANASOIC – DANFOSS – KRONES – TETRAPAK – BERGER LAHER – BAUMULLER – LENZE – STOBER – SANYODENKI – MOOG – SANMOTION – PILZ – FANUC – BECKHOFF – BALDOR – ABB – SIEMENS – KEB – CONTROL TECHNIQUES – PARKER – ESTON

رادسرو دارای سابقه طولانی و درخشان در تعمیر سرو موتور بوده و توانسته در طی این زمان، اعتماد مشتریان خود را جلب کند و با خدمت به صنایع مختلف توانسته به تجربه بسیاری در تعمیر انواع سرو موتور و شناخت لازم و کافی نسبت به تعمیر و نگهداری انواع برندهای سرو موتورهایی که در صنایع گوناگون ایران مورد استفاده قرار میگیرند، برسد؛

بنابراین رادسرو صنعت می تواند بهترین گزینه برای دریافت مشاوره های رایگان و دریافت خدمات تعمیرات سرو موتور با گارانتی به مشتریان عزیز خود باشد. 16 سال سابقه درخشان در صنایع مختلف وحفظ بخش بزرگی از مشتری ها از افتخارات شرکت رادسرو صنعت می باشد.

با در اختیار داشتن به روز ترین تجهیزات روز دنیا، تیم فنی رادسرو می تواند جزیی ترین ایرادات سرو موتور را پیدا و رفع کند. همچنین اگر خطاهای سرو موتور مربوط به تجهیزات دیگر مانند مشکلات مکانیکی، سرو درایو و حتی کابل ها و کارت های ارتباطی باشد.

بخش فنی رادسرو متشکل از تیم حرفه ای و آموزش دیده در زمینه تعمیر و تست سرو موتور با دقت بسیار بالا و نکته سنج و ریزبین می باشد که همگی از نخبگان کشور هستند.

بدون آنکه نگرانی درباره تعمیر سرو موتور خود داشته باشید، می توانید آن را به رادسرو بسپارید تا خط تولیدتان همواره فعال باشد و در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید. همچنین از گارانتی طولانی مدت شرکت رادسرو صنعت روی تجهیزات تعمیری خود بهره مند شوید.

قابل ذکر است که در صورت نیاز و درخواست مشتری عزیز، رادسرو خدمات تعمیر در محل ، با اعزام نیروهای ماهر خود برای سهولت در خدمت رسانی را نیز ارائه می کند.

سوالات متداول تعمیر سرو موتور

علائمی مانند افت عملکرد، نویزهای غیرعادی، گرمای زیاد، و نمایش خطا روی نمایشگر درایو نشان می‌دهند که نیاز به تعمیر و یا بازبینی دارد.

ابتدا برق را قطع کنید، سیم‌ها و اتصالات را بررسی کرده و اگر لازم با پنل کنترل تنظیمات را چک کنید. در صورت نیاز به بازبینی بیشتر، به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.

بله، تعمیرات پیچیده درایو صنعتی نیاز به تخصص و تجربه دارد، بنابراین توصیه می‌شود به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.

مشکلاتی مانند افت ولتاژ ورودی، خطاهای سیگنال کنترلی، خطاهای سخت‌افزاری، و شکستگی‌های قطعات الکترونیکی معمولاً باعث نیاز به تعمیر می‌شوند.

پس از تعمیر، تست عملکرد درایو با بارهای مختلف و اندازه‌گیری‌های مشخصی برای اطمینان از عملکرد صحیح آن انجام داده می‌شود.

راههای ارتباطی با رادسرو

تهران لاله زار شمالی کوچه معمار مخصوص پاساژ چلچراغ طبقه 3 واحد 2
0216634866409901980258  تماس از 8 صبح تا 6 شب